top of page
042 jó színes-2.jpg

Sinka Ármin

Sinka Ármin | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely
1200px-Logo_univpecs.svg.png
Picture3.png
Sinka Ármin | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely

Sinka Ármin vagyok, személyközpontú tanácsadó, pszichológus és klinikai szakpszichológus jelölt. Ha a klienseimmel való kapcsolatra gondolok, akkor egy mély tisztelet, öröm, és elégedettség fog el. Öröm, mert egy másik emberrel dolgozhatok, és részese lehetek megnyílásának, bátorságának, fejlődésének, és a kettőnk közötti kapcsolat épülésének. Tisztelet mert becsülöm Őt, gyarapodását, kibontakozását. Elégedettség, mert személyemet és tudásomat a fejlődésének szolgálatába állíthatom, figyelmemet és tudatosságomat pedig az Ő személyes, folyamatos épülésének szentelhetem, ami által hiszem, hogy én magam is gazdagabbá és teljesebbé válok.

Szakmai háttér

Egész szakmai karrierem során tudtam, hogy embereknek szeretnék segíteni. Ezért is történt, hogy alap diplomám megszerzése után rögtön elhelyezkedtem egy szenvedélybetegekkel foglalkozó intézménynél, és azóta is elkötelezett és lelkes tagja vagyok egy függőket megsegítő szakmai stábnak. Pszichológiai érdeklődésem sokáig önmagam megismerésére, saját mélységeim feltárására irányult. Sok fajta módszerben van már önismeretem, és bátran és hitelesen jelenthetem ki, hogy az önismeret és a terápia kitartó végzése egy magas minőségű, és elég jó élethez vezet. Terápiám során nőttem ki magam autonóm felnőtté. Így megfelelő empátiával tudok hozzáállni a változáshoz, és tudom mit jelent a kemény belső munka. Jártas vagyok az önismeret útján való kísérésben, és az önfelfedezés során felbukkanó ismeretek árnyalásában. Ezért szeretnék továbbra is segítséget nyújtani klienseimnek, saját belső változásom tapasztalata által megtámogatva. Érdeklődésem több módszerre is kiterjed. Elvégeztem már a személyközpontú képzést, és jelenleg egyik nagy álmom megvalósításán dolgozom, azon, hogy mozgás és táncterapeuta lehessek. A képzés önismereti részén tartok. 

Továbbá annak érdekében, hogy jobban megismerjem - az akár sokszor súlyos - mentális betegségek eredetét, természetét, lefolyását, és terápiás kezelési lehetőségeiket, 2020 őszén klinikai szakpszichológusi képzésbe kezdtem a Pécsi Tudományegyetemen. Az ott tanultakat munkám során folyamatosan kamatoztatom.

Water

Fordulj hozzám bizalommal!

bottom of page