top of page

Page Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors. 

Urban

Történetünk

Az Égisz Pszichológiai Műhely életre hívását az a vágy motiválta, hogy ne az határozza meg az elérhető mentálhigiénés szolgáltatás minőségét, hogy hol élsz. Ugyanolyan magas színvonalú szolgáltatást biztosítunk függetlenül attól, hogy külföldön, Budapesten, határon túl vagy kisebb településen élsz. Emellett fontosnak tartottuk, hogy lehetőséget biztosítsunk fiatal, pályakezdő pszichológusok egy új generációja számára, hogy emberközpontú szemléletben találkozhassanak klienseikkel.

2021 óta

Az Égiszt 2021-ben alapította Oláh Julianna; születését a külső körülmények is alakították: a Covid-19 világjárvány alatt egy időben értékelődött fel a mentálhigiéné fontossága és váltak a pszichológusok világszerte nehezebben elérhetővé. Éppen ezért, a műhely online formában indult útjára, ekkor mindössze három pszichológussal. Ezt a pár hónapig tartó időszakot egy folyamatos, fenntartható növekedés követte: az Égisz újabb pszichológusokkal bővült, majd olyan csapattagokkal, akik a műhely gördülékeny működését biztosítják nap mint nap.

Egy befogadó online műhely

Az Égisz közösségébe ma már közel harminc pszichológus tartozik, ezzel pedig Magyarország egyik legnagyobb online pszichológiai műhelye. Bár az alapítás óta már több mint 3 év eltelt, a mai napig küldetésünknek tekintjük a tehetséges, pályakezdők felkarolását. Ahogy azt is, hogy egy rugalmas, érzékeny, támogató közeget biztosítsunk klienseink számára, különösen, hogyha hátrányos társadalmi helyzetből vagy LMBTQIA+ háttérből jönnek.

Személyre szabott segítség

Pszichológusaink sokszínűségéből adódóan az élet bármely területén jelentkező kihíváshoz tudunk biztosítani szakembert. Annak érdekében, hogy minél magasabb minőségű szolgáltatást tudjunk nyújtani, a klienseinket személyre szabottan párosítjuk pszichológusukkal. Szakembereinket pedig belső képzésekkel és szupervízióval támogatjuk fejlődésükben.

bottom of page