top of page
Vince Rák.jpg

Rák
Vince

elte_cimer_ff.jpg
Vince Rák1.jpg
Vince Rák2.jpg.png
Oláh Julianna | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely

„Miből áll egy terápia? Roppant egyszerű a történet: van egy ember, aki nem bánt téged, és komolyan vesz. Nagyjából ennyi”. Bihari Viktória szavai valóban leírják a pszichológussal való közös munka velejét. A mai világban egyre nehezebb értékes és tartalmas kapcsolatokat fenntartani, pedig mi emberek társas lények vagyunk, és kapcsolatainkon keresztül tudunk fejlődni. Pszichológusként egy olyan ember szeretnék lenni mások életében, aki közelebb segíti őket ehhez a fejlődéshez és céljaik eléréséhez.

Magyar nyelven vállalok klienseket.

Szakmai háttér

Alap és mesterdiplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem meg. A mesterképzésemet Tanácsadás és iskolapszichológia specializáción végeztem el. Az egyetem elvégzése során többek közt pszichiátrián és életvezetési tanácsadóban is gyakorlatot szereztem.

Az egyetemi éveim alatt alkalmam adódott egy külföldi önkéntes munka keretein belül értelmi és mozgássérült gyerekek rehabilitációjában részt venni. Ez a tapasztalat arra motivált, hogy a mesterképzés elvégzése mellett hasonló munkakörben szerezzek további tapasztalatokat, így a Down Alapítványnál helyezkedtem el, ahol értelmi sérült, autista és mentális betegekkel dolgoztam együtt. Mesterfokú diplomám megszerzése óta a Vakok Állami Intézetében dolgozom, mint pszichológus.

Munkám során a személyközpontú elveket tartom szem előtt, melyek elmélyítésére a szociális szférában lehetőségem adódott. Ennek értelmében tehát, az empátia, a feltétel nélküli elfogadás és az önazonosság mindenekelőtti érvényesülésére törekszem. 2020 óta a VIKOTE Kognitív viselkedésterápiás (CBT) konzultáns képzését végzem, így munkám során a kognitív szemlélet dominál, ami egy logikus és kézzelfogható módja a közös munkának.

Munkám során az életvezetési tanácsadás keretei közt dolgozom, így bármilyen életút-tervezéssel, vagy elakadással kapcsolatos nehézség esetén vagy önismeret fejlesztése céljából tudok segítséget nyújtani.

Bátran fordulhat hozzám az alábbi kérdéskörökben:

  • Szorongás, stresszhelyzetek megfelelő kezelése

  • Visszatérő, zavaró gondolatok

  • Pánik, alvási nehézségek

  • Önismeret, karrierváltás

  • Életvezetési tanácsadás, kapunyitási, kapuzárási pánik

  • Identitáskeresés

  • Depresszív hangulat, motiválatlanság

  • Párkapcsolati elakadások, ismétlődő nehézségek, párválasztás

Magnified Grass

Fordulj hozzám bizalommal!

bottom of page