top of page
IMG-8835.jpg

Morgos
Mátyás

Oláh Julianna | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely

Munkám során fontosnak tartom, hogy az egyéni elakadásokat holisztikusan, lelki és szociális oldalról is megvizsgáljuk, a Pácienssel közösen. Az élet során folyamatosan akadályokba ütközhetünk, melyekkel való sikeres megküzdés vezet el a boldogabb élet felé. Hiszem, hogy a lét folyamatos fejlődés és tanulás folyamata: képzeljük el ezt úgy, mint egy nagyon magas lépcsőt, amin felfelé mászunk! (Szinte nem is látjuk a tetejét!) Valóban nem egyszerű felkapaszkodni, az ember hamar elfárad, kedvetlenné válhat. Azonban minden lépés felfelé, újabb és újabb elégedettséggel jár. Hiszen egyre szebb lesz a kilátás és elégedettek is lehetünk a megtett utazással! A tapasztalat pedig, amit mászás közben szerzünk, egyre erősebbé tesz. 

Pszichológus szakemberként az a hivatásom, hogy segítséget nyújtsak ezen lépcső megmászásában. Az egyik kedvenc mesterségesen kreált szavam az erőforrás-bázis-építés. Célom, hogy a klienssel közösen találjuk meg azokat az erősségeit, melyhez nyúlva egyre jobban képessé válik megküzdeni a kihívásokkal és azokból profitálni. Éppen ezért tartom nagyon fontosnak, hogy folyamatosan fejlesszük önmagunkat, az elakadásokra kihívásként tudjunk tekinteni. Örömmel tudok segíteni (lásd alább részletesen) lehangoltsággal, szorongással, kedvetlenséggel küzdőknek, de munkahelyi, párkapcsolati, stressz- és konfliktuskezelési nehézségekkel is bátran fordulhatnak hozzám.

Klienseket magyar nyelven vállalok.

Szakmai háttér

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem pszichológia szakán szereztem alap és mesterfokú diplomámat. A mesterképzés során Munka- és szervezetpszichológia specializáción is tanultam, így munkahelyi, vezetési, szervezeti kérdésekkel, elakadásokkal is szívesen fogadok pácienseket. Jelenleg a Tan Kapuja Buddhista Főiskola mesterképzésére járok, Összehasonlító Buddhista filozófia szakirányra, illetve az Integratív Pszichoterápiás Egyesület képzésén Integratív Pszichoterapeutának tanulok. 

 

2 évig dolgoztam szervezetfejlesztő „agilis coach” -ként egy multinacionális nagyvállalatnál. Itt főképp vezetés- és szervezetfejlesztő munkáim voltak, továbbá önismereti tréningeket tartottam. Jelenleg a Katolikus Karitász – RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálatánál dolgozom Terápiás Munkatársként. Itt főképpen függőkkel, alkoholistákkal, drog-használókkal, szerencsejáték és egyéb viselkedéses függőségekkel fordulnak hozzám a páciensek.

Érdeklődési köröm a különböző tudatállapotok körül forog az elmúlt években. Hiszek benne, hogy mind a keleti hagyományból ismert jóga, meditáció, valamint az abból táplálkozó nyugati modern orvoslás által kifejlesztett hipnoanalitikus technikák (hipnózis, imagináció, mindfulness stb.) erős gyógyító hatást képesek kifejteni az ember szellemi fejlődésére és megküzdési képességének fejlesztésére. Szakmai munkámban igyekszem a ötvözni ezen két irányból nyert tudásomat és a klienseim javára fordítani.

Bátran fordulj hozzám a következőkkel:

  • lehangoltság, kedvetlenség

  • párkapcsolati, életvezetési problémák

  • munkahelyi stressz

  • stresszkezelési kérdések

  • önismeret fejlesztés

  • konfliktuskezelés

  • kapunyitási pánik

  • coaching

  • relaxáció

Afternoon Light

Fordulj hozzám bizalommal!

bottom of page