top of page

Céges ajánlataink

Csapatunk nagy hangsúlyt fektet a munkahelyi mentális jólét fontosságára. Cégeknek, vállalatoknak személyre szabott online tanácsadást kínálunk, amelyben tapasztalt, tesztelt szakembereink foglalkoznak a szervezetük tagjaival angol és magyar nyelven. Önöknek szól ez a szolgáltatás, ha rugalmas időpontokban, helyszíntől függetlenül keresnek szakembereket munkavállalóiknak.

Érdeklődés és bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az egisz@egiszpszichologia.com címen vagy a megadott telefonszámok egyikén!

Pszichológiai tanácsadás

Mostantól a szolgáltatás cégek és vállalkozások számára is elérhető; így lehetőségük van a tanácsadást csomagként megvásárolni, melyből aztán a munkavállalók és ezáltal a cég is profitálhat. A szolgáltatást az cég igényeinek megfelelően, közösen állítjuk össze. A pszichológiai tanácsadás hatására nő a munkavállalók elégedettsége és hatékonysága, csökkenhetnek a munkahelyi konfliktusok, hosszútávon pedig jelentősen csökken a munkahelyi fluktuáció és ezáltal a HR osztály terhe is.

Tréningek

Autogén és önismereti tréningjeink fókuszában az önismeret és a testtudatosság fejlesztése áll. A tudományosan tesztelt és kidolgozott relaxációs és önismereti módszer segít a szorongás, a stressz és a szomatikus zavarok leküzdésében.

A lehetőség cégek számára is nyitott, hiszen hatékonyan kezeli az alkalmazottaknál a munkahelyi – vagy akár magánéleti – stressz miatt fellépő különböző tüneteket, ezáltal pedig effektívebb jelenlétet és magasabb munkavállalói elégedettséget tesz lehetővé.

Coaching 

 

A már cégek számára is elérhető coaching kitűnő választás, munkahelyi konfliktusok, szervezetfejlesztés, vagy nagyobb volomenű strukturális változtatások esetén.

Munkavállalói jóllét programok

A munkavállalói jóllét programokat kifejezetten olyan vállalkozások számára ajánljuk, melyeknek az a célja, hogy rövid idő alatt hatékonyan javítsa a munkahelyi légkört és az alkalmazottak mentális egészségét. Szakembereink segíteni tudnak felmérni a munkavállalók igényeit és ennek megfelelően irányítani a foglalkozásokat, az egyes alkalmak végén pedig visszajelzést tudnak adni a munkavállalók hogy létéről. A programot a céges igényeknek megfelelően állítjuk össze, ezzel egy teljesen a vállalatra és annak munkavállalóira szabott csomagot kínálva, melynek részét képezheti a munkahelyi konfliktusok kezelése, a stresszkezelés és az időmenedzsment is.

For Companies

 

Our team puts a great emphasis on the importance of mental well-being at the workplace. We provide personalized online consultation for companies and businesses, in which our experienced and verified professionals deal with your firms’ employees both in Hungarian and English. This service is for you, if you are looking for professionals on a flexible schedule and regardless of location.

 

If you are interested or have any questions feel free to reach out to us through email at egisz@egiszpszichologia.com or contact us on one of the provided phone numbers.

bottom of page