top of page
Bóna Nikolett (1).jpg

Bóna
Nikolett

Oláh Julianna | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely

Bóna Nikolett vagyok, pszichológus, édesanya, feleség, nő. Nem mindig ilyen sorrendben, olykor nem mindig kizárólagosan, de a kapcsolat, kapcsolódás értékét mindig szem előtt tartva, mert hiszek annak erejében. Akárcsak a magában hordozott sérülés lehetőségében, mind abban, ahogyan képes építeni, fejlődésre sarkallni.

Kapcsolódunk vagy éppen vágyunk kapcsolódni saját magunkhoz, környezetünkhöz, része mindennapjainknak, meghatározó abban, ahogyan látjuk magunkat, érzünk magunkkal, a világgal kapcsolatban. A hozzám fordulóknak szeretném megadni az a lehetőséget, hogy egy maximálisan elfogadó és támogató légkörben, saját tempójukban és erejükkel megtapasztalhassák és alakíthassák ezeket a kapcsolódásaikat.

Szakmai háttér

Pszichológus diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem meg, és már ekkor fontosnak éreztem a minél átfogóbb gyakorlati, önismereti és módszertani ismeretek elsajátítását. Elindultam egy azóta is tartó úton, így a hozzám fordulókkal együtt tudunk dolgozni több módszertan keretein belül is: autogén tréning, szimbólumterápia, hipnoterápia, coaching szemlélet. Minden esetben törekszem az egyénhez leginkább illő módszer, technika alkalmazására, valamint fontosnak tartom az elfogadó, pozitív légkör megteremtését, amelyben kimondhatóvá, megélhetővé válnak az érzések, megélések, akár a jelenre, akár a múltra vonatkoznak.

Magyar nyelven vállalok klienseket.

Amiben segíteni tudok

  • önismeret és személyiségfejlesztés (önmagunk, működésünk, mintázataink megismerése, megértése)

  • kapcsolati, párkapcsolati nehézségek

  • családtervezés, meddőség, szülésre felkészítés (felkészülés a szülői szerepre, szülésre, babavárás és babára várás lelki támogatása, segítése)

  • saját szülőséggel kapcsolatos kérdések (Rálátás hozott szülői szerepeinkre, neveléssel kapcsolatos mintáink megismerése, megértése)

  • egyéni életvezetési nehézségek (elakadások, döntési helyzetek, konfliktusok kezelése)

  • stresszhelyzetek, szorongás kezelése (feszültséggel járó helyzetek, alapfeszültség kezelése, társas helyzetekkel, önbizalommal kapcsolatos kérdések, túlzott aggodalom kezelése)

Magnified Grass

Fordulj hozzám bizalommal!

bottom of page