top of page
273007197_1134257780656415_5154671192314409892_n.jpg

Tepliczky Csilla 

melinda_Picture5.gif
Oláh Julianna | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely


Pszichológusi munkám során a célom, hogy segítséget nyújtsak olyan személyek számára, akik megakadtak az életük valamely területén, és úgy érzik, az ebből fakadó nehézségeik megértésében és megoldásában szükségük lenne egy külső szempontra. Klienseimmel egy bizalmon alapuló munkakapcsolat kialakítására törekszem, a tanácsadás célját közösen, a kliens hozott problémáját és szükségleteit szem előtt tartva határozzuk meg. Úgy gondolom, mindenkiben ott rejlik a válasz az elakadásaira, és ehhez az útkereséshez igyekszem segítő társként, támaszként jelen lenni.
 

​Úgy hiszem, minden tanácsadási folyamat egyedi, így mindig a hozott problémának és a kliens személyiségének megfelelően választom ki az alkalmazott módszereket mind a sportpszichológiai, mind az egyéni pszichológiai tanácsadás során.

​Magyar nyelven vállalok klienseket.

Szakmai háttér

Az érdeklődésem a gimnázium utolsó éveiben fordult a pszichológia felé, kezdetben az önismeretben és a személyiség fejlesztésében rejlő hatalmas lehetőségek motiváltak. Mindig is foglalkoztatott a sport pszichológiai oldala, a sikeres sportolók pszichés jellemzői, és az a képesség, hogy versenyhelyzetben is a teljesítményük legjavát nyújtsák. Így miután a gimnáziumi éveim során elhatároztam, hogy a pszichológiát választom hivatásomnak, hamar ezen viszonylag új és speciális irányzat került az érdeklődésem középpontjába. 2019-ben végeztem az ELTE Tanácsadás és Iskolapszichológia szakirányú mesterképzésén, 2021-ben pedig a Testnevelési Egyetemen sportszakpszichológusi képzettséget szereztem.
 

​Munkám során iskolapszichológusként tapasztalatot gyűjtöttem kamaszokkal és fiatal felnőttekkel egyéni és csoportos iskolapszichológiai tanácsadás keretein belül.
2020 óta Employee Assistance Program keretén belül vállalati dolgozók személyes jóllétét támogatom rövid, néhány alkalmas tanácsadásban. 
Emellett 2020 óta dolgozom mind egyéni, mind csapatsportolókkal egyéni sportpszichológiai felkészítés kereteiben.

 

Az alábbi területeken tudok segíteni:

  • sportkarrier támogatása

  • munkahelyi konfliktusok, kiégés, stresszkezelés

  • párkapcsolati nehézségek

  • önbizalomhiány, önkifejezés, identitás

Oláh Julianna | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely

Fordulj hozzám

bizalommal!

bottom of page