top of page
Fotó 1-ok-ex3.png

Nagyné Holdas Nóra

debreceni egyetem.png
Logó2-ok1.png
Logó4_edited_edited.jpg
Oláh Julianna | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely

Nagyné Holdas Nóra felnőtt klinikai szakpszichológus és hipnoterapeuta vagyok. A terápiás munka legfontosabb eleme számomra türelmesen megvárni, amíg a kliens megnyílik és én ott vagyok, hogy meghallgassam és érzelmileg megerősítsem. Azzal és annyival dolgozunk, amennyire az egyén adott pillanatban képes. A folyamat közben pedig egyre több tudattalan tartalom kerül felszínre, melyek hatással vannak mindennapi viselkedési, gondolkodási sémáira.

 

Sokan úgy gondolják, hogy azok az emberek jelentkeznek pszichológushoz, akik „bolondok”. Aki valaha járt már képzett és empatikus szakembernél terápiában, önismeretben, az megtapasztalhatta, hogy ennek éppen az ellenkezője igaz. Valóban mindenki a saját problémáinak a szakértője, a pszichológus csak teret és lehetőséget biztosít ahhoz, hogy ez a nehézség megfelelő mederbe kerüljön, más színben lássa, esetleg megoldást találjon rá. Tökéletes ember nincs, csak olyan van, aki nem fogadja el a segítséget. Saját, hosszú önismereti folyamatomban is arra ébredtem rá, hogy terápiára mindenkinek szüksége van, és aki elfogadja, az teljesen más emberként élhet tovább és ezt a fajta lehetőséget, érzést, szemléletet szeretném minél több ember számára elérhetővé tenni, aki nyitott és motivált egy közös munkára.

Szakmai háttér

  • 2012 óta egészségpszichológus

  • 2019-ben felnőtt klinikai és metálhigiénés szakpszichológusi diploma
    Debreceni Egyetem Magatartástudományi Intézet

  • Magyar Hipnózis Egyesület módszerspecifikus szakképzés

  • Jelenleg Magyar Szomato-pszichoterápiás Intézet Haptonómia képzés

Pályakezdőként néhány évet a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat Pszichiátriai Szakrendelőjében ambuláns feladatok ellátásával töltöttem. Emellett a Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szakán is oktattam. 2017 óta pedig egyéni terápiákat végzek (Pszichoszomatikus Ambulancia, AVOMED Kft.). Munkám során elsősorban szorongásos zavarokkal, stresszkezeléssel, önértékelési problémákkal, párkapcsolati nehézségekkel keresnek fel pácienseim.

Water

Fordulj hozzám bizalommal!

bottom of page