top of page

Miklós Melinda 

melinda_Picture5.gif
melinda_Picture6.jpg
melinda_Picture3_edited.jpg
melinda_Picture2.jpg
melinda_Picture1.jpg
melinda_P4.png
Oláh Julianna | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely

Pszichológus vagyok, aki az egész embert segíti, és nem csak egy problémát lát Önben. A kliensemet partneremnek tekintem, közös munkánk során Önnel közösen alakítjuk ki a segítségadás személyre szabott módját. Mélyen tisztelem azt, aki vállalja, hogy változtatni akar, mert ehhez bátorságra van szükség.

Szenvedélyem a segítés. Számomra ez nem szakma, hanem egy teljes embert igénylő hivatás.

Magyarul vállalok klienseket.

Szakmai háttér

A pszichológia szakot 2003-ban végeztem el. Először civil, majd hivatásos státuszban dolgoztam a hazai gyermekvédelem megújításáért, 22 éven át. Ezt követően iskolapszichológusként tevékenykedtem, általános és középiskolás gyermekekkel. Széles körű tapasztalatom van a szervezetfejlesztés, szervezetépítés, problémamegoldás, valamint a felnőttképzés és személyiségfejlesztés terén, egyéni és csoportos módszerekkel is. Munkám jellegéből adódóan mélyreható ismereteim vannak az érzelmi, fizikai, párkapcsolati bántalmazás túlélőivel kapcsolatban.

Mindezek mellett államilag elismert természetgyógyász végzettségemmel gazdagítom a segítői munkámat.

Az autogén tréninget az egyetemen ismertem meg, melyet azóta is rendszeresen használok a munkámban. Ezt a tudásomat 2020-ban szuggesztív kommunikációs ismeretekkel egészítettem ki. Hiszek abban, hogy a test és a lélek egységet képez, így a gyógyulás is mélyrehatóbb, ha az embert a maga teljességében segítem.

Oláh Julianna | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely

Fordulj hozzám

bizalommal!

bottom of page