top of page
IMG_7870.jpeg

Kántor
Patrícia

Oláh Julianna | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely

Érdeklődésem a lelki folyamatok iránt már gyermekkoromban elkezdődött és a pályaválasztás után hamar a szenvedélyemmé vált a pszichológusi szakma. Egyetemi
tanulmányaim alatt a figyelmem egyre inkább a mentális zavarok megsegítésére és a
bennünket ért traumák feldolgozására irányult.  Hiszem, hogy az életünkben bekövetkezett sérülések az elfogadó és megtartó kapcsolaton belül gyógyulhatnak, az
átélt nehézségek pedig megoszthatóvá, vagy akár konstruktívvá válhatnak a közösen eltöltött idő során. Úgy gondolom, hogy a teljes élethez rendkívül fontos önmagunk megismerése és elfogadása, illetve a saját erőforrásaink megtapasztalása. Mindebben
nagy segítség lehet egy olyan kívülálló személy, aki megértő támogatással segíti ezt az
egyedi és különleges folyamatot. Számomra minden személy kísérése megtisztelő feladat, ami rengeteg örömöt, nehézséget és meglepetést hordoz magában.

Folyamatos célom, hogy önmagamat folyamatosan fejlesztve az Ön igényeihez igazodva a legmegfelelőbb segítséget nyújthassam!

Szakmai háttér

Egészségpszichológus diplomámat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem meg. Tanulmányaim alatt számos önkéntes programban vettem részt, többek között tagja voltam egy Psy nevű vitakörnek és a DEMEK kortárssegítő program keretein belül is végeztem segítő tevékenységet. 

Jelenleg klinikai szakpszichológus jelölt vagyok és részt veszek a Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület integratív hipnoterapeuta képzésében is, amely különböző módosult tudatállapotban alkalmazott módszerspecifikus képzéseket ötvöz.

Az általam használt pszichológiai irányzatot mindig a hozott problémához és a közösen meghatározott célkitűzésekhez igazítom. Szívesen alkalmazok pszichodinamikus, pszichodramatikus, imaginációs és a kognitív viselkedésterápiás elemeket is. Szakmai gyakorlatot pszichiátrián, rendvédelmi területen és szociális ellátórendszerben szereztem.

Forduljon hozzám bizalommal!

Oláh Julianna | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely

Fordulj hozzám

bizalommal!

bottom of page