Hosszú
Noémi

new-york-university-tandon-school-of-engineering-nyu-school-of-law-nyu-dental-student-ccef
durham-university-logo-transparent_edite
Oláh Julianna | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely

Fontosnak tartom, hogy a klienseim életében az önfejlesztés és tanácsadás fontos szerepet töltsön be, éppen ezért a pszichológussal való közös munka a mindennapokban elfogadottá váljon. Jelenleg szexuálpszichológiai szakpszichológus-jelöltként kognitív viselkedésterápiával foglalkozom. 

Magyarul és angolul vállalok klienseket.

Szakmai háttér

Pszichológus alapdiplomámat Durhamben végeztem. Specializációmat felnőtt klinikai és egészségpszichológia, illetve gazdaság- és vállalati pszichológia mesterképzéseken szereztem. 

A kognitív módszer számomra a pszichológia alapját szolgáltatja, éppen ezért választottam a tanácsadás módszerének. A kognitív viselkedésterápia során nem a megtörtént esemény a fontos, hanem hogy a kliens, hogyan élte át azt az eseményt, éppen ezért rengeteg élethelyzetben lehet alkalmazni és rövid időn belül áttörést lehet a módszerrel elérni.

A szexuálpszichológia fontossága egyre inkább kezd beépülni a köztudatba, ami azért is fontos, mert a legtöbb szexualitással és intimitással kapcsolatos probléma sokkal mélyebbre vezethető vissza, mint egyszerűen párkapcsolati nehézségekre. A szexuálterápia lényege ezeknek a mélyebb személyiségbeli gátaknak a felismerése és kezelése. Ezáltal nem csupán a probléma megoldása a cél, hanem az intimitás, kötődés és kapcsolatteremtés működésének megértése is, hiszen csak így lehet hosszú távú eredményeket elérni. 

Oláh Julianna | Online Ingyenes Pszichológiai Konzultáció | Égisz Pszichológia Műhely

Fordulj hozzám

bizalommal!