top of page
Coaching és karriertanácsadás

Online pszichológiai csoportok

A csoportok ára alkalmanként 7000 Ft, az alkalmak 2-2,5 óra hosszúak és kétheti vagy havi rendszerességűek.

Az időpontokat  a jelentkezők igényei alapján alakítjuk ki.

 • Mama - baba csoport kismamáknak és babáiknak
  Time is TBD
  8 alkalom
  Jelentkezz, ha: - úgy érzed, nehéz ráhangolódnod a babádra - szeretnél szülőként kiteljesedni - ha a szülés utáni hangulatváltozások zavarnak - szülőséggel kapcsolatos nehéz érzelmek terhelnek - a tested és lelki világod változásait vagy a pároddal való kapcsolat átalakulását beszélnéd át!
 • Önbizalomnövelő önismereti csoport
  Time is TBD
  8 alkalom
  Várunk csoportunkba, ha úgy érzed: - nem vagy elég jó - akkor lennél boldog, ha elérnél valamit - bűntudatod van, ha nemet mondanál - szorongsz, mit gondolnak rólad mások - újra és újra tiszteletlenül bánnak veled Jelentkezz, ha változtatni szeretnél és rádöbennél, mennyi értéket hordozol!
 • Életmódváltás pszichológiai támogatással
  Time is TBD
  8 alkalom
  Várunk a csoportba, ha: - testsúlyproblémákkal, - stresszkezelési nehézségekkel, - magas vérnyomással, - szorongással, - alvászavarokkal, - pszichoszomatikus panaszokkal küzdesz. Jelentkezz, ha szeretnéd megérteni a mögöttes okokat és tenni magadért, testi-lelki egészségedért!
 • Autogén tréning és testalapú önismeret
  Time is TBD
  11 alkalom, hetente
  Time is TBD
  11 alkalom, hetente
  Az autogén tréning egy tudományosan kidolgozott relaxációs és önismereti módszer. A test tudatos ellazítása segít az önismeret fejlesztésében, védelmet jelent a stressz káros hatásaival szemben, illetve alvászavarok, szorongás, magas vérnyomás kezelésében és enyhítésében lehet segítségedre.
 • Pályaválasztás/karrierváltás önismereti csoport
  Time is TBD
  5 alkalom
  Téged várunk, ha: - döntés előtt állsz vagy bizonytalan vagy a munkáddal kapcsolatban - pályakezdő vagy - új életszakaszba vagy pozícióba lépnél - elégedetlen vagy a munkáddal - szeretnéd feltérképezni érdeklődésedet, motivációdat, tehetségedet, hogy a hozzád illő karriert válaszd!
 • Várandós kismamák csoportja
  Time is TBD
  8 alkalom
  Ebbe a csoportba várunk, ha foglalkoztat a várandósság, a szülésélmény, saját életedben és testedben bekövetkező változások, a párkapcsolatod átalakulása. Jelentkezz, ha szeretnéd kimondani félelmeidet, vágyaidat, ha támogató közösségben szeretnél felkészülni a szülésre és a gyermekágy időszakára!
 • Párkapcsolat gazdagító csoport pároknak
  Time is TBD
  8 alkalom
  Várunk, ha érdeklődtök, mivel tehetnétek értékesebbé, hosszú távon is működővé párkapcsolatotokat, de akkor is, ha épp valamilyen problémával, elakadással küzdötök. A csoport segít megtapasztalni a bizalmat és az önbizalmat, közelebb engedni a párodat és elmélyíteni a köztetek lévő intimitást.
bottom of page